å reise til kvarøy

Kvarøy er en liten øy fem minutter unna fastlandet, det nærmeste tettstedet på innlandet er Tonnes. Vi er veldig heldige som er så nært fastlandet selv om vi holder til på en øy, for det gir gode forbindelser med hurtigbåt og ferge. Ferge kan du ta direkte til Kvarøy fra Stokkvågen tre dager i uken, mandag, onsdag, og fredag.

Hurtigbåten Nordlandsekspressen, NEX eller ækspræssn som vi kaller den, kommer innom Kvarøy på sør og nord gående ruter. Dette gi muligheten og reise fra Sandnessjøen og Bodø rett hit til Kvarøy.

Innad i kommunen er det hurtigbåten Nesøy som kjører rundt. Denne er innom morgen, og ettermiddagen, og enkelte dager på formiddagen også.

Disse båtene gjør det mulig å komme til Kvarøy, og ikke minst besøke flere plasser i Lurøy og Rødøy mens dere er her, eller er på gjennomreise.

Har du mye bagasje henter vi den på kaia og kjører vi den opptil ditt sjøhus, helt frem til døren. Eller har vi mange trillebårer som tilhører sjøhusene som kan brukes til bagasje, handletur på butikken, og til alt du måtte trenge den til.

Slik det er nå har hurtigbåten lagt om til at du må forhånds bestille billetter på nett, og fergen har en Autopass løsning for bil og passasjerer. Vi hjelper deg gjerne med å ordne billetter til din tur til Kvarøy.

Her finner du booking for hurtigbåt:

https://booking.reisnordland.no/webshop/#/reise

Ruten til lokalbåten i Lurøy
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/hurtigbaat-soendre-nordland

Ruten til Nordlandsekspressen
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/regionale-hurtigbaatruter

Du finner også fergerutene. Når du reiser til Kvarøy er det fergen fra Stokkvågen (Stokkvågen- Træna) som kommer innom, og fra Kvarøy kommer fergen fra Lovund (Stokkvågen – Onøy – Sleneset – Lovund).
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/regionale-hurtigbaatruter

 

Du kan også bruke deres søkefunksjon for å sjekke akkurat den dagen du skal reise.
https://reisnordland.no/

Kvarøy heter Indre Kvarøy hvis du skal søke på reiserute.

Rull til toppen