Gå til hovedinnhold Gå til søk

Velkommen til oss

Kvarøy er en sjarmerende øy som ligger bare ti minutter fra fastlandet, med cirka 80 fastboende. Her er alle aktiviteter og fasiliteter innen gangavstand. Denne nærheten gjør at det er stort sett ingen biltrafikk på øya, men det der imot høy frekvent bruk av trillebårer og sykler. På Kvarøy finner du blant annet lokal butikken Kvarøy Handel, en pub, restauranten Olea’s Kjøkken, et aktivt næringsliv, skole og barnehage.

Vi tilbyr aktiviteter som havfiske, kajakkpadling, fugletitting, krabbefiske, stamping, og toppturer i nærområdet. Her kan du nyte Helgelands naturen på sitt aller beste i et fasinerende landskap med mektige fjell, havet, og lyset i alle årstidene. Du vil garantert finne aktiviteter som passer for deg og dine.

Hvert sjøhus inneholder alt du trenger for et opphold hos oss, samt sengetøy og håndklær. Sjøhusene har sengeplasser til seks personer fordelt på tre soverom, og vi kan selvsagt sette inn ekstra senger ved behov.
For deg som vil nyte en fersk fisk som du selv har fisket i nærområdet, har vi gode sløyefasiliteter tilknyttet sjøhusene. Innen kort gangavstand finner du dagligvarehandel, posthus, pub og restaurant.

Leie av Badestamper

Vi har to store badestamper rett ved sjøhusene med utsikt mot havet og leia. Fra stampen kan du koble av å nyte midnattssolen om sommeren, og nordlyset på vinteren. De fylles med saltvann og fyres opp med ved. Vi fyller badestampen med vann og fyrer i gang oven til avtalt tid, så etter fyrer du selv til passe temperatur.

Å leie badestamp koster kr. 1000,- per stamp, avtales ved booking eller ved ankomst. Ekstra badehåndduker er inkludert i prisen.

Bevertning under opphold hos oss

Vi er så heldige at vi har vår egen restaurant på Kvarøy, og hvis den ikke har åpent eller du har lyst på et lettvint måltid har vi mulighet til å levere gode smaker rett på døren.

Rekeaften med reker fra Nord Reker
Reker med skall i fantastisk lake, loff og tilbehør står klart i huset ved ankomst. Lokal fisket reke fra havet rundt Kvarøy, foredlet og pakket i Kvina på fastlandet i Lurøy kommune. Nord Reker er kjent for sin gode kvalitet og en fantastisk god lake som rekene bades i. Dette er virkelig smaken av sommer.
Olea’s Kjøkken I samarbeid med restauranten Olea’s Kjøkken kan vi tilby servering under ditt opphold på Kvarøy Sjøhus. Olea’s Kjøkken serverer tradisjonsrik og smakfull mat basert på lokale råvarer.

Sushi med Kvarøy laks fra Tanja’s Kjøkken

Bestilles sammen med opphold, minimum to dager før. Sushien fra Tanja’s Kjøkken er laget på laks fra Kvarøy Fiskeoppdrett, et familieeidselskap som produserer laks på en meget fremoverlent og miljøbevisst måte. Bestilles sammen med opphold, minimum to dager før.
Sjekk Faceboooksiden her til Tanjas for meny.

Olea’s Kjøkken

Har plass til 34 gjester og har åpent på bestilling. Menyen består av tre-, fire- eller -fem retter komponert av kokken Geir Olsen etter tilgang på råvarer og dine ønsker Vinkartet er tilpasset menyen, og kombinasjonen av god mat og god vin er nøkkelen til en herlig aften. Restauranten har beholdt sin gamle sjarm som tar deg tilbake i tid. I underetasjen er også den gamle skobutikken bevart, med varer og utstyr som vekker både minner og forundring.