Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Hvordan reise hit

Ti minutter unna fastlandet på Tonnes finnes en FRIsone der alle hilser på alle. Dette er et sted der både den aktive og den rolige kan stortrives.

Ferge kan du ta direkte til Kvarøy fra Stokkvågen tre dager i uken, mandag, onsdag, og fredag.

Hurtigbåten Nordlandsekspressen, NEX eller ækspræssn som vi kaller den, kommer innom Kvarøy på sør og nord gående ruter. Dette gi muligheten og reise fra Sandnessjøen og Bodø rett hit til Kvarøy.

Innad i kommunen er det hurtigbåten Nesøy som kjører rundt. Denne er innom morgen, og ettermiddagen, og enkelte dager på formiddagen også.

Disse båtene gjør det mulig å komme til Kvarøy, og ikke minst besøke flere plasser i Lurøy og Rødøy mens dere er her, eller er på gjennomreise.

Har du mye bagasje henter vi den på kaia og kjører vi den opptil ditt sjøhus, helt frem til døren. Eller har vi mange trillebårer som tilhører sjøhusene som kan brukes til bagasje, handletur på butikken, og til alt du måtte trenge den til.
Slik det er nå har hurtigbåten lagt om til at du må forhånds bestille billetter på nett, og fergen har en Autopass løsning for bil og passasjerer. Vi hjelper deg gjerne med å ordne billetter til din tur til Kvarøy.

Her finner du booking for hurtigbåt
https://booking.reisnordland.no/webshop/#/reise

Ruten til lokalbåten i Lurøy
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/hurtigbaat-soendre-nordland

Ruten til Nordlandsekspressen
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/regionale-hurtigbaatruter

Du finner også fergerutene. Når du reiser til Kvarøy er det fergen fra Stokkvågen (Stokkvågen- Træna) som kommer innom, og fra Kvarøy kommer fergen fra Lovund (Stokkvågen – Onøy – Sleneset – Lovund).
https://reisnordland.no/a/rutetabeller/hurtigbaat-309/regionale-hurtigbaatruter

Du kan også bruke deres søkefunksjon for å sjekke akkurat den dagen du skal reise. https://reisnordland.no/

Kvarøy heter Indre Kvarøy hvis du skal søke på reiserute.

Kvarøy handel

Vår lokale matvarebutikk finner du sentralt på øya. Selv om den er liten i størrelse har den et stort utvalg av varer til å lage det du ønsker.
Følg Kvarøy Handel på Facebook.

Åpningstider:
Mandag kl. 18 – 20
Tirsdag kl. 10 – 12 og 18 – 19
Onsdag kl.10 – 12 og 18 – 19
Torsdag kl. 10 – 12 og 18 – 19
Fredag  kl. 10 – 12 og 18 – 19
Lørdag kl. 10 – 13

Kvarøy’s pub «E tar han bar»

Vårt lokale møtested er puben E tar han bar, som ligger sentralt plassert like ved butikken i Kvarøy sentrum. Den har en tradisjonell fredags pils hver fredags ettermiddag, det utradisjonelle er at en åpner dørene kl. 15 – 19. Da kan alle på Kvarøy gå rett fra jobb og møtes på puben. Dette kommer av at det er stort sett bare en bil på øya, slik at vi går både til og fra før vi tar helg. Puben har et koselig inne lokale, og uteservering med utsikt mot skipsleia.
Følg «E tar han bar» på Facebook.